Σάββατο 21/01/2017 
RSS Η Σελίδα μας στο facebook Η Σελίδα μας στο youtube Google + instagram
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
Ατζέντα Εκδηλώσεων

Ατζέντα Εκδηλώσεων

«ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΡΕΒΙΘΟΥΛΗ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΓΙΟΡΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Το Τοπικό Τμήμα Δυτικής Κρήτης της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας προσκαλεί τα μέλη του, τους σπηλαιολόγους, τους φίλους των σπηλαίων, της φύσης και του περιβάλλοντος και όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στην εθιμική κοπή της πίτας του την στον σπηλαιώδη ναό του Αγίου Νικολάου στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος Ρεθύμνου.
Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:
09:00 Αναχώρηση από το πάρκινγκ 4ων Μαρτύρων.
09:30 Άφιξη στον ιερό ναό του Αγίου κωνσταντίνου. Ξενάγηση στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου από τον πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Ιωάννη Χατζάκη. Ξενάγηση στο χωριό από τον καθηγητή Πανεπιστημίου και πρόεδρο της ΙΛΕΡ (Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ρεθύμνης) κ. Νικόλαο Παπαδογιαννάκη.
11:30 Συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο και στον Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ. Κοπή πίτας με τα καθιερωμένα (κλήρωση δώρων, μικρό κέρασμα με ό,τι κρατά καθένας, συνδρομές, ανακοινώσεις κ.λπ.).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6945298517 (Μπάμπης Σκεπετζάκης), 6977406200 (Μάρκος Βαγιωνάκης), 6972097110 (Στέλιος Λαμπρινός).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«Η επιστήμη της ευτυχίας» είναι ο τίτλος του Β’ Κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στα τμήματα Ρεθύμνου/Χανίων/Ηρακλείου και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Θετικής Ψυχολογίας. Πρόκειται για 10 μαθήματα θετικής ψυχολογίας με πρακτικές συμβουλές για μια ευτυχισμένη και γεμάτη νόημα ζωή. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στο «Σπίτι του Πολιτισμού». Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, προσωπικά Τσουδερών 49 ώρες καταστημάτων, και μέσω της ιστοσελίδας του Α.Λ.Π.: www.alp.gr. Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής. Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 ευρώ / άτομο. Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους / τρίτεκνους / μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ: 50 ευρώ / άτομο. Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr / Tηλ.: 6986931336 / email: info@alp.edu.gr

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
«ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΙΝΟΣ, 20ο C» ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΙΤΟΡΕΓΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ