Στoν διαγωνισμό ποιότητας τροφίμων και ποτών TASTE Olymp Awards – Food and Drinks Competitions 2017,συμμετέχουν προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τρόφιμα και ποτά που καταδεικνύουν το μεγάλο εύρος της παραγωγικής διαδικασίας που ήδη εφαρμόζουν αρκετές επιχειρήσεις.
Το «γαλένι» απέσπασε πάνω από 96 στους 100 βαθμούς αξιολόγησης. Δοκιμάστηκε με την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο,κατακτώντας το πλατινένιο βραβείο του διαγωνισμού.
Το γαλένι,της εταιρείας Αφοι Ζερβού Ο.Ε.είναι ένα κρεμώδες λευκό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα που αρχικά προοριζόταν για φέτα.Κρητικό τυρί κρέμα, το οποίο έχει μόνο 12% λιπαρά και είναι 100% αγνό προϊόν.
Όταν μια μέρα το τυρί άλλαξε υφή, οι παραγωγοί του βρέθηκαν μπροστά σε ένα κρεμώδες τυρί με έντονα αρωματική γεύση, αφήνοντας μια ισορροπημένη επίγευση όπως το ξινοτύρι. Έτσι, αποτελεί πλέον ξεχωριστή τυροκόμηση, που συσκευάστηκε πρόσφατα και ξεκίνησε το ταξίδι του εκτός του νησιού. Τέλειο με φρέσκο ψωμί ή παξιμάδι σαν απλό πρωινό, τέλειο σαν cheese cake, τέλειο αντί κρέμα γάλακτος σε κοτόπουλο!!
Η Οικογένεια Ζερβού δραστηριοποιείται στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων με παράδοση που ξεκινάει σχεδόν παράλληλα με την ιστορία της οικογενείας. Η «Αφοι Ζερβού ΟΕ» είναι μια οικογενειακή νεοσύστατη εταιρία και διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, στην περιοχή Ρουκάνι Τεμένους Ηρακλείου Κρήτης και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 22000 (HACCP).Διαθέτει επίσης πιστοποίηση από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της περιφέρειας Κρήτης.
Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στη Ζάκυνθο για θέματα νησιωτικής επιχειρηματικότητας
Η νησιωτική επιχειρηματικότητα βρέθηκε στο επίκεντρο της επιμελητηριακής κοινότητας,στην διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων...