Σάββατο 20/12/2014 
Ειδήσεις Ρεπορτάζ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Προσφορά μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία της Κρήτης
Αποδέκτης μιας σημαντικής κοινωνικής προσφοράς θα γίνει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Πρόκειται για την ευγενική χορηγία μεγάλης ποσότητας υγειονομικού αναλώσιμου υλικού από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (IOCC), συνολικής αξίας 500.000 δολαρίων. Το υλικό αυτό προορίζεται και θα διανεμηθεί σε όλα τα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας του νησιού.
22/11/2012
Το φορτίο της δωρεάς έφτασε με κοντέινερ στην Αθήνα στις 9 Νοεμβρίου, εκτελωνίσθηκε άμεσα, με άδεια των υπουργείων Οικονομίας και Υγείας ατελώς, έφτασε στο Ηράκλειο χθες, εκφορτώθηκε και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου στη Χρυσοβαλάντου.
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της δωρεάς θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου σήμερα το πρωί στις 11:00.
Από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής θα παραστεί ο εκπρόσωπός της στην Κρήτη κ. Ιπποκράτης Μπελαδάκης και άλλα μέλη της και από το Διεθνή Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (IOCC) η κυρία Δέσποινα Κατσιβελάκη, εκπρόσωπος του οργανισμού στην Ελλάδα, οι οποίοι και θα παραδώσουν την δωρεά στον διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη.
Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής έχουν προσκληθεί ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, Ο γ. γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γ. Δεικτάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης και οι διοικητές των νοσοκομείων.
Η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης και ο διοικητής της κ. Αντώνης Γρηγοράκης, σε σχετική ανακοίνωση, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές, ιδιαίτερα τον κ. Ιπποκράτη Μπελαδάκη, καθώς και τον κ. Μάνο Χαλβατζή για τη σημαντική προσφορά του αλλά κυρίως για το όραμα που προσφέρει ως νέος άνθρωπος και επαγγελματίας στην κοινωνία.
Αφήστε το σχόλιό σας
Ονοματεπώνυμο
Σχόλιο


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Το αρχείο μας σύντομα κοντά σας
Κατηγορίες:
Σας ακούμε:
Copyright 2012  Ρεθεμνιώτικα Νέα όροι χρήσης | πολιτική απορρήτου | επικοινωνία