Κυριακή 16/12/2018 
RSS Η Σελίδα μας στο facebook Η Σελίδα μας στο youtube Google + instagram
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
Αθλητικά
Αθλητικά
Εκτύπωση
 
ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ Α’ ΚΑΙ ΤΟ Β’ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι «καμπάνες» της Ε.Π.Σ.Ρ.

11/10/2018

Κάπως «ζόρικα» έχουμε εισέλθει στη νέα σεζόν στο Α' και στο Β' τοπικό όσον αφορά τους παίκτες. Σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος, οι κόκκινες πέφτουν «βροχή» -κυρίως στην β' κατηγορία αν και η Α' αυτή τη φορά δεν πήγε πίσω- καθώς 11 παίκτες στο σύνολο, πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια σ' αυτή την 3η αγωνιστική.
Οι παίκτες που καλούνται να πληρώσουν το πιο βαρύ τίμημα για τη συμπεριφορά τους είναι, ο Γιώργος Σταρράς από τον Τάλω Μελιδονίου στην Α' κατηγορία, ο οποίος θα λείψει σε 7 αγώνες στο αμέσως επόμενο διάστημα και ο Σταμάτης Ζερβός από τον Τάλω Γαράζου σε 6 για τη Β' κατηγορία.
Ας δούμε παρακάτω τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής έτσι όπως εκείνη τις επικύρωσε ομόφωνα στην συνεδρίαση που είχε:

Α' Κατηγορία:
1) Στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαρή του σωματείου ΑΟ Λιβαδίων επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παίξιμο) - στον αγώνα ΑΟ Λιβαδίων - ΑΟ Ποσειδώνας στις 7-10-2018.
2) Στον ποδοσφαιριστή Ιωσήφ Παπαδογιαννάκη του σωματείου ΑΟ Σπηλίου επιβάλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανάρμοστη λεκτική του συμπεριφορά προς τον διαιτητή (απηύθυνε μειωτικό χαρακτηρισμό για το πρόσωπο του) - στον αγώνα ΑΟ Σπηλίου - ΑΟΝ Αστέρας στις 7-10-2018.
3) Στον ποδοσφαιριστή Βαρδή Σειραγάκη του σωματείου ΑΟ Σπηλίου επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα. Διότι: Μετά τη λήξη του αγώνα εξεδήλωσε ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά κατά των οργάνων Διαιτησίας (τους απηύθυνε μειωτικό χαρακτηρισμό για τα πρόσωπα τους) - στον αγώνα ΑΟ Σπηλίου - ΑΟΝ Αστέρας στις 7-10-2018.
4) Στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σταρρά του σωματείου Τάλως Μελιδονίου, επιβάλλει: Α) Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παίξιμο)). Β) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Διότι μετά την αποβολή του στο 38' λεπτό του αγώνα ευρισκόμενος στον προαύλιο χώρο των αποδυτηρίων εξεδήλωσε εξυβριστική συμπεριφορά λόγω σε βάρος του Διαιτητή (του απηύθυνε ακατονόμαστους εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς). Γ) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Διότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς τα όργανα διαιτησίας, κατευθυνόταν προς τον Διαιτητή διαμαρτυρόμενος για αποφάσεις του εκδηλώνοντας και πάλι εξυβριστική συμπεριφορά λόγω σε βάρος του (τους απηύθυνε και πάλι ακατονόμαστους εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς). Συνολική επιβαλλομένη συγχωνευτική ποινή: Κατ' εφαρμογή του άρθρου 10 παραγ. (3) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου επιβάλλεται: Ποινή αποκλεισμού εφτά (7) (4+2+1=7) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «70 ευρώ» - στον αγώνα ΑΟ Κάλυβος - Τάλως Μελιδονίου στις 7-10-2018.
5) Στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κλάδο του σωματείου ΑΟ Καλύβου επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (ΙΙΙ) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού (Laws of the Game) (αντικανονικά αποστέρησε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος της αντίπαλης ομάδας) - στον αγώνα ΑΟ Κάλυβος- Τάλως Μελ. στις 7-10-2018.

Β' Κατηγορία
6) Στον ποδοσφαιριστή Στράτο Καούδη του σωματείου ΑΓΣΣΝ Φοίνικας επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού Δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «20 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (β) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για απόπειρα βιαιοπραγίας σε βάρος αντίπαλου ποδοσφαιριστή) - στον αγώνα Β' ΑΓΣΣΝ Φοίνικας - ΑΟΝ Κεραυνός στις 6-10-2018.
7) Στον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μαρινάκη του σωματείου Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (γ) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού (Laws of the Game) (ανέκοψε αντικανονικά υποσχόμενη επίθεση της αντίπαλης ομάδος) - στον αγώνα Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός - Ανάγγεννηση ΜΠΣΡ στις 6-10-2018.
8) Στον ποδοσφαιριστή Ιάσωνα Κρητικό του σωματείου Αναγέννηση ΜΠΣΡ επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 1 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (έπαιξε επικίνδυνα) - στον αγώνα Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός - Αναγέννηση ΜΠΣΡ στις 6-10-2018.
9) Στον ποδοσφαιριστή Σταμάτιο Ζέρβο του σωματείου Τάλως Γαράζου επιβάλλει: Α) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξυβριστική συμπεριφορά λόγω προς τον Β' βοηθό Διαιτητή (του απηύθυνε ακατονόμαστο εξυβριστικό χαρακτηρισμό). Β) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Διότι: επιπροσθέτως εξεδήλωσε και υβριστική συμπεριφορά λόγω προς Διαιτητή (τον έφτυσε)). Συνολική επιβαλλόμενη Συγχωνευτική ποινή: Κατ' εφαρμογή του άρθρου 10 παραγ. (3) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου επιβάλλεται: Ποινή αποκλεισμού έξι (6) (4+2=6) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «60 ευρώ» - στον αγώνα ΑΟ Ασή Γωνιάς - Τάλως Γαράζου στις 7-10-2018.
Αφήστε το σχόλιό σας
spacer
Ονοματεπώνυμο
Σχόλιο


Δείτε επίσης:
Μαρία Τσιριμονάκη
Μάνος Αστρινός
Ατζέντα Εκδηλώσεων
Ατζέντα Εκδηλώσεων
border
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
border
RSS
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
Το αρχείο μας σύντομα κοντά σας
Κατηγορίες:
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ρεθύμνου με συνεχή ροή ειδήσεων και καθημερινά ρεπορτάζ
Σας ακούμε:
Copyright 2018  Ρεθεμνιώτικα Νέα όροι χρήσης | πολιτική απορρήτου | επικοινωνία