ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΑΜΨΗΦΕΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΝΩΣΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ + + + Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΜΥΡΩΝ ΚΑΙ Ο Η ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΗΣ ΑΤΤΑΛΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΟ + + +



ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Μεταποίηση στις νέες συνθήκες» διοργανώνουν το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΡΗΤΗΣ. Τo...>>

Ο Χάρρυ Κλυνν και η σατιρική θεατρική του ομάδα «ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ» δίνουν λαμπερό και νεανικό χρώμα στο σατιρικό θέαμα. Φευγάτα κείμενα, ασυγκράτητο γέλιο και...>>





Ανακοινώνονται οι υποψήφιοι της ΝΔ στο Ρέθυμνο
image Εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου image Το προσκύνημα των Μυριοκεφάλων image Ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης


Φωτογραφικό Άλμπουμ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
Προσφυγή στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα ενημερώσουν και τους εισαγγελείς Κρήτης
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010

Τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Τέντε επισκέφθη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ κ. Εμμ. Δομαζάκης, συνοδευόμενος από τους Νομικούς συμβούλους του κυρία Τριαναταφύλλου Κλαίρη και κ. Αλέξιο Κούγια.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας ο κ. Εμμ. Δομαζάκης και οι νομικοί σύμβουλοι έθεσαν υπόψη του εισαγγελέα Αρείου Πάγου όλα τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τη νόμιμη αύξηση της δυναμικότητας της αλλαντοβιομηχανίας του εργοστασίου της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ στο Ρέθυμνο-η οποία θεωρείται πλέον απαραίτητη δεδομένης της επέκτασης της εταιρείας στο Εξωτερικό-και του ανέφεραν αιτίες και πρόσωπα που καθυστερούν την επέκταση αυτή.

Τον ενημέρωσαν επίσης για τη δημιουργία χωρίς καμία νόμιμη αιτία διαφόρων δικογραφιών, εκ μέρους του καθηγητή κ. Λιοδάκη, της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Αρχιπέλαγος» και των περιβ. συλλόγου Γεροποτάμου και πολιτιστικού συλλόγου Δ.Δ Πρίνου δήμου Αρκαδίου αντίστοιχα, οι οποίες για αδιανόητο λόγο δεν ολοκληρώνονται σύντομα και έτσι κωλυσιεργείται η παραπάνω επέκταση.

Ο κ. Εμμ. Δομαζάκης συνοδευόμενος από την κυρία Τριανταφύλλου και τον κ. Κούγια αλλά και το νομικό σύμβουλο της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ στο Ρέθυμνο κ. Φουρφουλάκη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφτούν και τους εισαγγελείς Εφετών Χανίων Κρήτης και Ρεθύμνου, για να έχουν προσωπική επαφή και να τους ενημερώσουν για τα ίδια ως άνω θέματα.

Οι κ.κ. Εμμ. Δομαζάκης και Κων. Δομαζάκης έδωσαν εντολή στο δικηγορικό Γραφείο του κ. Αλ. Κούγια και των συνεργατών του να μελετήσουν όλες τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα που έχουν γίνει από τους κ.κ. Λιοδάκη, κατέχοντα γειτονική γη στο εργοστάσιο της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ στο Ρέθυμνο, τη μη κυβερνητική οργάνωση Σάμου και Ικαρίας «Αρχιπέλαγος», με την οποία συνεργάζεται ο προαναφερόμενος και τους περιβαλλοντικούς και πολιτιστικούς συλλόγους Γεροποτάμου και Αρκαδίου αντίστοιχα, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους κ.κ. Τουρνάκη και Κιαγιά και να αποφασίσουν εάν θα πρέπει εναντίον όλων αυτών να κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές για τη συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και τη διάπραξη άλλων αδικημάτων κατά του νομικού προσώπου της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ καθώς και προσωπικώς κατά των κυρίων μετόχων της Κ.Κ. Εμμ. και Κων/νο Δομαζάκη.